פינת הבריאות – והיום על הסומק (תבלין אוג הבורסקאים):
סומק תבלין – הסומק הוא שיח הפורח מאפריל ועד יוני. הפירות מבשילים בקיץ ונאספים מיולי עד נובמבר.
התבלין האדום החמצמץ המוכר לנו מהשווארמות
מקערת הבצל עם גרגירי הסומק הורודים-סגולים הינו תבלין פלא ביכולותיו.
סומק תבלין
הסומק בריא למערכת העיכול, מנקה את דרכי השתן ומטפל גם בטחורים ודליות עקב יכולתו לכווץ כלי דם.
הרומאים השתמשו בו להחמיץ מאכלים לפני שהכירו את הלימון.
תוספת סומק לבשר מעניקה לנו אפשרות לעכל את הבשר טוב יותר.
בסלטי ירקות מעולה להוסיף אותו.
לייעוץ אבחון וטיפול נטורופתי בבעיות בריאות
צלצלו לקליניקה בת"א: 054-4727355
אבנר שרים
נטורופת N.D ומדקר סיני